HIDUP BIAR BERMARUAH. MATI BIAR SYAHID

Thursday, March 5, 2009

LIQO Minuman Alternatif :

Liqo Minuman Alternatif :
100 % Produk MuslimMinuman berasaskan coklat menampilkan Liqo sebagai alternatif kepada minuman coklat lain justeru ia adalah 100 % produk muslim . Pastinya dijamin bersih , suci dan halal .

Kebanyakkan minuman berasaskan coklat yang berada dipasaran , samaada tidak mempunyai jaminan halal atau pun ia termasuk dalam senarai barangan yang diboikot seperti nestle kerana memulangkan keuntungan kepada Yahudi Alaihi laknatullah .

Harga runcit yang hanya ditawarkan dengar harga RM 15 bagi satu pek seberat 1 kilogram adalah merupakan tawaran harga yang sangat berpatutan .

Kepada sahabat yang mementingkan kesucian dan kebersiahan serta halal , maka Liqo ini adalah pilihan yang tepat . Bekalannya boleh didapati dan dibeli di Akademi Ar Rasyidin sambil saudara menderma kepada Akademi Ar Rasyidin bagi membiayai pengajian agama yang diadakan di situ .

Kebetulan kelmarin , Tuan Guru Dato Tuan Ibrahim Tuan Man singgah beristerehat di Akademi Ar Rasyidin sejurus pulang dari Balai Polis Kuantan untuk membuat Laporan Polis terhadap Felda yang telah menahan sawit dan menginaya peneroka .

Waktu Isterehat al Fadhil Tuan Guru Dato' Tuan Ibrahim Tuan Man , beliau telah dihidangkan Minuman Alternatif Liqo yang dibancuh tanpa gula untuk dinikmati . Ternyata Tuan Guru memuji mutu rasa dan kelazatan Liqo .

Saya juga sangat teruja dengan rasa Liqo berperisa coklat asli jika diminum atau dibancuh tanpa gula . Sahabat yang belum merasainya boleh mencuba kemudian nikmati kelazatannya dan bersedialah untuk terus meninggalkan produk yang telah diboikot lantaran produk tersebut memberi keuntungan kepada Yahudi alaihi laknatullah , bangsa yang bertanggungjawab membunuh ummat Islam di Palestine .

Post a Comment

Personal Info

"Seorang insan yang mahu berjuang menegakkan Islam dengan mengerahkan seluruh keupayaan diri. Perjuangan tidak akan berakhir hari ini sebagaimana ia tidak bermula hari ini."
Ustaz Nasrudin Hassan Tantawi


Parliament: Temerloh (P.88)
Location: Pusat Komuniti, No 8 Tingkat 1, Jalan Chengal Baru 2, Pusat Perniagaan Chengal,
28000 Temerloh, Pahang Darul Makmur.

Phone: 019 980 8181
Fax:
019 916 8182
Email: tantawy08@yahoo.com

Popular Posts

Follow by Email

Recent Posts

    Esei Dakwah

    Esei Tarbiyah

    Total Pageviews

    Blog Archive