HIDUP BIAR BERMARUAH. MATI BIAR SYAHID

Sunday, February 7, 2010

Penjelasan : Ralat

Notis penjelasan :

Saya dengan ini merujuk kepada sebuah artikel di akhbar mingguan SIASAH bil. 0186 (terbaru), pada muka surat 4 bertajuk “Apabila keputusan JK Disiplin dipertikai”.

Bagi petikan “Berdasarkan hujah-hujah kumpulan yang mempertikaikan hukuman ke atas Khalid, ada tanda-tanda ianya datang daripada kumpulan yang mana satu ketika dulu kebanyakannya kalah dalam pemilihan parti pada muktamar lalu,” – Nasrudin Hasan.

Kalimat-kalimat tersebut sebenarnya merupakan tanggapan saya sendiri sebagai penulis artikel dan bukannya kenyataan daripada Ketua Pemuda PAS Pusat, Ustaz Nasrudin Hasan Tantawi.

Segala permasalahan, kecelaruan dan salah faham yang timbul saya berhubung dengannya, saya mohon maaf dan saya anggap selesai.

Sekian dimaklumkan

KHAIRIL ABDUL RAHIM

________________________________________________________________

Terima kasih kepada saudara Khairil Abdul Rahim terhadap kiriman notis penjelasan di atas semoga Allah memberkati saudara .
Post a Comment

Personal Info

"Seorang insan yang mahu berjuang menegakkan Islam dengan mengerahkan seluruh keupayaan diri. Perjuangan tidak akan berakhir hari ini sebagaimana ia tidak bermula hari ini."
Ustaz Nasrudin Hassan Tantawi


Parliament: Temerloh (P.88)
Location: Pusat Komuniti, No 8 Tingkat 1, Jalan Chengal Baru 2, Pusat Perniagaan Chengal,
28000 Temerloh, Pahang Darul Makmur.

Phone: 019 980 8181
Fax:
019 916 8182
Email: tantawy08@yahoo.com

Popular Posts

Follow by Email

Recent Posts

    Esei Dakwah

    Esei Tarbiyah

    Total Pageviews

    Blog Archive