HIDUP BIAR BERMARUAH. MATI BIAR SYAHID

Monday, March 28, 2011

Album Sukan Sek Irsyad. vol 2

Sukan tidak sahaja acara tetapi semangat tolong menolong bagi menjayakan Pesta Sukan tersebut.
  
Penyokong setia Rumah Hijau.
Pak Cik pun Rumah Hijau jugak ! Biar Pak Cik pegang sign Board nih ! 
Control bola dengan gelung ni memerlukan tumpuan yang tinggi dan ketenangan fikiran untuk mengawal. Bagus Widad, pertingkatkan lagi daya tumpu tersebut terutama dalam pelajaran. Semoga berjaya meraih 5 A dlm UPSR kelak .
Ini Orang kuat Irsyad !
Ha ha ! tengok Pak Cik tuuu.. ingat nak sokong pasukan kami, rupanya, sing board tu dah jadi payung ! Bijak bijak !
  
Acara apa ni ? macam OKU la plak ! Hijau sedang menguasai persaingan. Secara umumnya Banat Rumah Hijau lebih menguasai !





Apa laa, acara macam tu pun kalah. kalau lah aku dibenarkan masuk, mesti kalah semua budak - budak nih ! Mentang - mentanglah aku dah tua, dia orang tak bagi aku masuk ! ermm tak apa !!

Sedih tengok OKU ni berlumba ... he he. Nama cara ini Larian Tiga kaki :(
ermm sekali tengok macam jagoan di padang laga lembu sepanyol. memang hebat !
Abah ! Jom laa kita masuk sama acara tuu ! Adik boleh menang punyer ! Jom laa Abah !
Rasanya tak ada acara siapa minum dulu ... he he.. kami apa peduli. Panas beb !
Ni acara apa nih ? sorang sorang plak tuh ! mana peserta rumah lain ?
Sahabat sejati ! Kuning dan Merah, bersaing di padang bersahabat di medan.

Alaaa ! tak kan tak dapat nombor dah masam muka ? tahun depan cuba lagi deh.
Merah tetap menyerlah !
Ni buat Usrah ker , curi peluang makan nih ! mana aci tak ajak kiter !

Haaa Kantoi !

Rumah Biru tetap ceria.

Hijau senantiasa di hati.



Post a Comment

Personal Info

"Seorang insan yang mahu berjuang menegakkan Islam dengan mengerahkan seluruh keupayaan diri. Perjuangan tidak akan berakhir hari ini sebagaimana ia tidak bermula hari ini."
Ustaz Nasrudin Hassan Tantawi


Parliament: Temerloh (P.88)
Location: Pusat Komuniti, No 8 Tingkat 1, Jalan Chengal Baru 2, Pusat Perniagaan Chengal,
28000 Temerloh, Pahang Darul Makmur.

Phone: 018 590 8890
Fax:
019 916 8182
Email: tantawy08@yahoo.com

Popular Posts

Follow by Email

Recent Posts

    Esei Dakwah

    Esei Tarbiyah

    Total Pageviews

    Blog Archive